Penis Thailanda. Spitalul Internațional Bumrungrad / bangkok / Thailanda / giurgiuservicii.ro

penis Thailanda

Snap Ilustrație de Ben Thomson Te-ai uitat vreodată la o sticlă cu ulei de cocos și ți-a trecut prin cap, la beție, să-ți injectezi niște ulei în penis ca să-l faci mai mare?

Tot mai mulți bărbați din Thailanda apelează la operațiile de albire a penisului Autor: Stirileprotv Lelux Hospital Thailanda se confruntă cu un fenomen foarte bizar în această perioadă, notează BBC News, care se întreabă dacă industria de înfrumusețare a țării nu a mers prea departe. Este vorba despre operațiile de albire a penisului în clinici specializate, despre care inclusiv ministrul Sănătății din Thailanda a lansat un avertisment public. Albirea pielii nu reprezintă ceva nou în țările din Asia, unde culoarea întunecată a pielii este asociată cu munca de jos și, prin urmare, cu cei care sunt mai săraci.

Să penis Thailanda că unii fac asta. Mai ales în Birmania și Tailanda, unde prietena mea Koko a întâlnit acest fenomen într-o tabără de refugiați.

Tot mai mulți bărbați din Thailanda apelează la operațiile de albire a penisului

Koko e studentă la medicină și s-a ocupat de refugiații Karen dintr-o tabără de lângă granița dintre Thailanda și Birmania. Karen sunt o minoritate etnică persecutată de secole în Birmania, care încearcă mereu să se refugieze în Thailanda, unde oamenii sunt puțin mai toleranți.

În aceste tabere, persoanele Karen sunt tratate pentru tot felul de probleme medicale, inclusiv pentru una dubioasă de care suferă bărbații. Koko mi-a povestit ce a văzut.

Ştiri pe aceeaşi temă O femeie a fost văzută dezbrăcându-se lângă piatra Hin Ta piatra Buniculuice are peste trei metri înălţime şi o formă de penis, localizată pe insula Koh Samui din Thailanda. Piatra este considerată sacră de către localnici şi reprezintă spiriritul unui bătrân, scrie The Sun.

Ce se întâmplă, mai exact? Koko: Practic, bărbații Karen își injectează ulei de cocos în penis și uneori în testicule, ca să arate mai mari. De ce fac asta?

penis Thailanda totul despre penis și bărbați

Nu e vreo chestie culturală complicată. Pur și simplu au penisuri mici și vor să să le facă mai mari. Dar nu e chiar așa de simplu, nu?

penis Thailanda mic masaj penis

Efectul poate dura între doi și trei ani. Apoi lucrurile se împut. În primul rând, uleiul de cocos se solidifică în jurul penisului, între pielea glandului și organul propriu zis. Apoi, după câțiva ani, penisul nu mai funcționează. E dificil să te piși, sensibilitatea e redusă, ai dureri, nu mai ai erecții, deci nu mai poți face sex.

Serviciul de „albire a penisului“, la mare căutare printre bărbaţii din Thailanda

Așadar, toată operațiunea e inutilă. Și, bineînțeles, le e rușine să meargă la doctor cu problema asta. Penis Thailanda funcționat vreodată Viagra Karen?

penis Thailanda atracție erecție slabă

Trebuie să existe și niște povești de succes care să-I încurajeze, altfel de ce ar continua s-o facă? Dar de cele mai multe ori o fac la beție.

penis Thailanda ce este necesar pentru ridicarea penisului

Pur și simplu umplu seringi cu ulei de cocos și le injectează sub piele. Și ce se întâmplă când merg la doctor? Ajung pe masa de operație, care e o simplă masă cu o mușama pe ea. La chirurgie nu au decât un anestezic local, care se injectează în câteva puncte în jurul penisului. Bărbații sunt super triști.

La final rămân cu un penis și mai mic decât înainte de injectarea cu ulei de cocos. Ne poți spune cum decurge operația? După anestezierea locală, se taie penisul împrejur cu un scalpel până se ajunge la organ. Practic, se face un fel de circumcizie până se ajunge la bază și apoi se scoate un strat din penis.

penis Thailanda curbura penisului în stare de erecție

Apoi se scoate uleiul de cocos întărit, tot cu un scalpel. E o operație foarte brutală. Sună femei penis gât. Cea mai nasoală parte e că, în timpul ăsta, auzi sunetul uleiului de cocos care pocnește. Pentru că e injectat când e lichid, dar se solidifică.

De ce își bagă bărbații birmanezi ulei de cocos în penis

Se aude ca și cum ai sculpta în ceară. Și majoritatea celor care fac asta sunt doctorițe de familie, nu sunt nici măcar chirurgi sau asistente.

Girl Private room massage -l Healing massage ll See at the End l- Feel Relax

Au absolvit un curs de medicină de doi ani. Și iată că sunt nevoite să facă operații pe penis. Citește și: Viața excentrică a bărbaților care își măresc penisul Cum penis Thailanda pacienții?

Li se dă mult anestezic, dar efectul începe să dispară după douăzeci de minute. Și oricum se simte tot ce-ți face, chiar dacă nu simți durere. Cred că îi îngrozește nu durerea, cât faptul că știu că penisul lor e zdrențe. Uneori e lovită o arteră și sare sânge peste tot. Și sunetul ăla de tăiat și ciopârțit îți rămâne în creier.

penis Thailanda fără erecție matinală de câțiva ani

Pe mine, asistentele mă puneau să bandajez penisurile zilnic și-mi făceau poze. Cred că le plăcea să vadă o femeie albă și tânără care pansează niște penisuri atât de ulcerate.

Chestia asta se întâmplă în toată lumea sau doar în regiunea asta?

Spitalul Internațional Bumrungrad

Cred că e destul de specifică minorității Penis Thailanda. De ce? N-am reușit să găsesc un răspuns la întrebarea asta. Tot ce am aflat de la doctori e că își doresc penisuri mai groase și mai mari. Deci e veșnica problemă a bărbaților, dusă la extrem. Presupun că da.

discuții