Penis desenat, Piloții unui Boeing Pobeda Airlines au ”desenat” un mare penis pe cer

Penis de desene animate

ce să bei când penisul nu merită

Home » D:News » Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia Un desen cu un penis, ce poate fi vazut din spaţiu, a apărut în Australia Autor: Oana Bujor Informaţiile privind originile desenului sunt vagi, însă persoanele care sunt sceptice pot verifica adevărata imagine pe Google Maps. Însă acesta nu este singurul penis vizibil din spaţiu regăsit în peisajul australian.

câți cm ar trebui penisul

Înpilotul unui elicopter a observat o figură uriaşă pe un platou deşertic din sudul Australiei. Aceasta a primit denumirea de Marree Man după un oraş din apropiere. Acest tip desene uriaşe sunt denumite geoglife, iar Marree Man este una dintre cele mai mari geoglife din lume, ce are 4,2 kilometri înălţime.

penisul se ascunde în testicule

Geogliful, deşi prezintă un bărbat indigen, pare a fi realizat în perioada modernă, iar acum, la 20 de ani de la descoperirea lui, antreprenorul Dick Smith a oferit o recompensă pentru cel ce a realizat desenul. În ultimii ani, desenul a început să se estompeze.

decât mărirea penisului la 25 cm

Naţiunile din zona Asia-Pacific penis desenat semnat cel mai mare acord comercial din lume Zonele aride din Australia sunt locaţii penis desenat pentru geoglife deoarece fenomenele meteorologice sunt rare. Unele dintre cele mai vechi desene de acest fel se găsesc în Kazahstan şi au o vechime de 8. Opere de artă uriaşe au mai fost descoperite şi în pădurile amazoniene, însă unele dintre cele mai faimoase sunt liniile Nazca din Peru.

persoane cu penis mic

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:.

discuții