Penis bolnav

Sfatul Farmacistului: Penis bolnav

Infectiile cu ciuperci sunt printre cele mai frecvente cauze, cum este cazul candidei, un tip de ciuperci care se gaseste in mod normal in cantitati mici in corpul uman.

Boala care afectează penisul şi de care suferă până la 3% dintre bărbaţi

De asemenea, si conditiile non-infectioase pot creste riscul de balanopostita. Unele dintre aceste conditii includ balanita cronica, eczema, iritarea cauzata de frecare sau zgariere, iritarea cauzata de expunerea la substante chimice.

penis bolnav

In alte cazuri, balanopostita poate aparea la cateva zile dupa actul sexual si ar putea fi rezultatul frecarii sau utilizarii prezervativelor de latex.

Balanopostita - Simptome Semnele de balanopostita apar in apropierea capului si preputului penisului si pot varia de la usoare la severe.

  • Alexandru Manole
  • Penis flasc
  • Penisul meu se ridică
  • Cancer penian (de penis) - Tot ce trebuie să ştii | Cancer

Acestia pot penis bolnav inconfortabil urinarea sau contactul sexual. Simptomele frecvente includ: Eliminari seroase sau sero-purulente din sacul preputial; Cresterea in volum a ganglionilor inghinali; Prurit in zona organelor genitale; Eroziunea pielii in zona afectata; Aparitia unor pete albicioase in zona afectata.

Cuvinte cheie de căutare

Balanopostita - Tratament Tratamentul pentru balanopostita depinde de cauza iritatiei. Uneori, cauza este necunoscuta iar tratamentele se concentreaza pe minimizarea disconfortului in timpul urinarii sau a sexului.

penis bolnav

In general, cremele antibiotice si antifungice sunt tratamentele comune, dar se pot prescrie si creme de corticosteroid. Igiena este foarte importanta si se penis bolnav evitarea sapunurilor si a altor potentiali iritanti.

Balanopostita - Preventie Prevenirea se axeaza pe imbunatatirea igienei preputului.

penis bolnav

Daca imbunatatirea uscarii si igienei nu sunt eficiente, puteti lua in calcul circumcizia. Urologie - alte afectiuni.

  • Statistici şi prognostic Semne şi simptome cancer penian Uneori, cancerul de penis se dezvoltă fără să producă semne sau simptome.
  • Erecție slabă la bază
  • Ce fel de penis au băieții
  • Inflamaţie sau leziune a penisului - CSID: Ce se întâmplă Doctore?

discuții