Reflexoterapia penisului.

curbura penisului în sus cu erecție

Scopul acestui masaj tantra este de a crea o stare de mediu in care barbatul se poate relaxa si reflexoterapia penisului placere de la lingamul de ce nu o erecție permanentă deseori folosit ce procedeu de  a construi incredere si intimitate pentru ai ajuta pe acestia sa treca peste o conditie sexuala si o trauma.

Orgasmul nu estescvopul masajului lingam,dar deseori sau de cele mai multe ori este un efect secundar placut si bine venit…scopul este sa masaezi organul implicit testiculele ,perineul si punctul G barbatesc, si sa dea barbatului care este o forma de placere cu care nu este obisnuit.

prostatită de erecție matinală

Conceptia generala a barbatului este cea a unuia care face masajul si este orientataspre scopul final. Acest tip de masaj permite barbatului sa isi descopere o parte mai blanda si mai receptiva si sa traiasca o placere netraditionala adica se poate sa te simti bine si sa ai orgasm si prin masaj nu numai prin sex.

Acesta se incepe cu o baie fierbinte,fara graba,sa respire adanc cateva exercitii de respiratie pentru ca respiratia  constienta relaxata te va scoate dintr-un proces mintal si te va pune in contact cu propriile trairi,stomacul trebuie sa fie si el relaxat si elibereaza-ti reflexoterapia penisului tensiunea pe care cu totii o tinem acolo…inainte de masaj golesteti intestinele,deci sa nu mananci  inainte.

cum să afli dimensiunea penisului la bărbați

Barbatul  trebuie sa stea intins  pe spate  cu perna sub cap,co o perna sub solduri si cu picioarele  departate si cu genunchii usor ridicati,maseoza va sta intre picioarele acestuia ,se maseaza usor picioarele,abdomenul,pieptul…. Apoi se schimba directia,se incepe de la varful penisului spre baza cu aceleasi miscari mentionate mai sus,se schimba mainile,apoi iar sensul.

moluscul contagios pe penis

Masarea capului limgamuluise face usor doar cu bericele degetelor,coborand in jos spre baza ,aceste miscari se repeta,cand se simte ca barbatuleste pe cale sa ejaculeze,se retrage mana pentru a lasa lingamul cateva secunde sa se inmoaie,opi se reincepemasajul,totul repetandu-se  de mai multe ori.

Orgasmul si ejacularea sunt doua raspunsuri sexuale  diferite care trebuiasca separate. Apoi dupa acestea se cauta si se gaseste punctul G barbatesc si se maseaza,exista doua posibilitati pentru a face asta: 1 se cauta acesta in zona dintre testicule si anus  la mijlocul perineului,se simte o mica proeminenta cam cat un bob de mazare sau un pic mai mare,dupa ce a fost reflexoterapia penisului se reflexoterapia penisului pe el se poate simti o usoara durere reflexoterapia penisului inauntru ,dar pe parcursul ce acest loc este masat  aceasta usora durere dispare si barbatul va fi capabil sa si intensifice orgasmul si sa detina  control asupra ejacularii,masarea punctului G se face simultan cu cea penisului descris mai sus ,sau separat,dupa dorinta fiecaruia.

erecția dispare la 28 de ani

Partajează asta:.

discuții