Pozițiile penisului. Ce este fractura peniană (de penis) și ce riscuri presupune pentru sănătatea sexuală a bărbaților

STUDIU: Lungimea medie a unui penis uman în erecţie, 13,1 centimetri, stabilită ştiinţific

Cercetatorii din Brazilia sustin ca au descoperit care este cea mai periculoasa pozitie sexuala Autor: Stirileprotv "Femeia deasupra" a fost desemnata cea mai periculoasa pozitie sexuala, prezentand mari probabilitati de a pozițiile penisului fracturi ale penisului, potrivit unei cercetari realizate de un grup de oameni de stiinta din Brazilia, informeaza independent.

Fimoza versus parafimoza Fimoza Fimoza reprezinta imposibilitatea decalotarii complete a penisului: preputul este scurt si nu poate acoperi glandul. Preputul ingust este frecvent la baietii mici care nu sunt circumcise, insa, in general, nu mai reprezinta o problema cand acestia ajung la varsta de 3 ani. Fimoza se poate produce in mod natural sau poate fi rezultatul cicatrizarii.

Pozitia "femeia deasupra" a fost responsabila de jumatate din cazurile pozițiile penisului fracturi ale penisului tratate in trei spitale, potrivit unor cercetatori din Brazilia. Oamenii de stiinta au precizat ca fractura poate fi provocata de faptul ca femeia controleaza penisul cu intreaga ei greutate corporala, nefiind posibil ca ea sa intrerupa aceasta miscare, pentru ca, in cazul unei "penetrari gresite", vatamarea si durerea sunt minore in cazul femeii, dar puternice in cazul barbatului.

pozițiile penisului

Pe de alta parte, pozitia misionarului a fost desemnata cea mai sigura. Autorii studiului au examinat, pe o perioada de 13 ani, dosarele a 44 de barbati care au avut nevoie de ingrijiri medicale in trei spitale din orasul Campinas, Brazilia, in cazul carora exista suspiciunea de fractura de penis.

Citește și Infidelitatea emotionala versus sexul cu alte persoane: Femeile si barbatii reactioneaza diferit la inselat Potrivit studiului, 28 de fracturi s-au produs in timpul unui act heterosexual, patru, in timpul unui act sexual intre persoane de acelasi sex, sase, in timpul unei stimulari manuale realizate de partener, iar in patru cazuri circumstantele au ramas neclare.

Jumatate dintre pacienti au spus ca au auzit un zgomot asemanator producerii unei fisuri, senzatia de durere aparand dupa accident.

pozițiile penisului

Cei mai multi dintre ei au ajuns sa primeasca ajutor medical in urmatoarele cinci-sase ore. Studiul a aparut in publicatia Advances in Urology.

pozițiile penisului

discuții