Penisuri musulmane, Arabii au cele mai lungi penisuri din lume

Cele 10 tipuri diferite de penis și cum să faci față fiecăruia - Întrebări De Sex

Achiziția de produse erotice fără a se încălca normele religiei islamice este obiectivul primului sex shop online din Turcia, care încearcă să arate populaţiei cum poate să facă dragoste respectând în acelaşi timp preceptele musulmane, relatează luni agenţiile AFP şi EFE, potrivit RomâniaTV.

penisuri musulmane există o dorință, dar nu există un motiv de erecție

Cei care intră pe site-ul www. În schimb, aici pot fi găsite prezervative, geluri şi uleiuri pentru masaj sau diferite tipuri de creme, precum cele cu efect afrodisiac, excitante sau pentru întârzierea ejaculării. Acestea din urmă sunt cele mai vândute în cazul bărbaţilor, în timp ce o cremă de stimulare a orgasmului este produsul vedetă la secţiunea feminină.

În plus, sex shop-ul oferă şi unele sfaturi despre cum să faci dragoste respectând normele islamului.

penisuri musulmane ce este vorba despre penis

Alte sugestii sunt ca în timpul actului partenerii să se mângâie, să nu-şi privească organele sexuale şi să nu vorbească prea mult, iar sexul oral şi cel anal sunt prezentate drept un mare păcat. Altfel, este permisă folosirea imaginaţiei, dar cu respectarea acestor reguli.

Vestea apariţiei acestui sex penisuri musulmane a atras atenţia principalelor cotidiane turce, în ediţiile online ale acestora fiind postate mii de comentarii.

penisuri musulmane o erecție a dispărut într- un moment crucial

discuții