Penisul chinchilla

Chinchilla Ti Crestere Tratamente Hrana Sfaturi

Trimite mesaj Albume membru din 29 iulie Chinchilla la tratament Pentru raceala - tratament care trebuie urmat trei zile minim cu gentamicina parca 0,02 g - dar nu bag mana in foc asupra dozei. In plus, trebuie facut si B complex, pentru lipsa de apetit. Răceala apare la pui când ei fiind nou-născuţi se îndepărtează de mamă. În acest caz, ei se vor încălzi în mână şi apoi se învelesc şi se aşează în apropierea unei surse de căldură moderate.

Când şi-au revenit vor fi readuşi lângă mamă. Tratamentul pentru răceală se face dându-i Chinchillei să bea foarte multă apă şi evitând să penisul chinchilla lăsaţi sa facă baia de nisip obişnuită, până când se vindecă. Dacă apar complicaţii, acestea pot conduce cu siguranţă la pneumonie şi atunci o vizită la veterinar se impune din nou.

Insuficienta renala - dupa un tratament cu antibiotic polivalent, administrati-i si un tratament de sustinere. Micoza si Tricofiţia — Micoza reprezinta un nume generic dat bolilor infectioase provocate de ciuperci microscopice.

  • Ea este originar din ri cum ar fi Argentina, Bolivia, Chile.
  • Cusca mare pentru chinchille, veverite sau sobolani. | arhiva giurgiuservicii.ro
  • Probleme oculare substring în chinchilla
  • Sexarea Chinchillei - Este Chinchilla voastra mascul sau este femela? - giurgiuservicii.ro
  • De ce tremur când sunt erect

Termenul general de micoze se refera la boli produse de mai multe specii de microorganisme care se numesc fungi, mucegaiuri, levuri sau ciuperci microscopice. Cand aceste ciuperci gasesc conditii prielnice boli acute si cronice, tratamente indelungate cu antibiotice, umiditate relativa a erului mare asociata cu temperaturi ridicate, etcele se inmultesc peste masura penisul chinchilla produc infectii rani, iritatii, dureri ale pielii si mucoaselor.

Datorita iritatiei pe care o provoaca, favorizeaza si suprainfectiile cu diferiti microbi. Pe piele, ciupercile produc eczeme, ulceratii rana deschisa la nivelul pielii sau mucoaselor asociate cu caderea parului, mai ales in jurul boticului, a ochilor, urechilor si a picioarelor.

Încărcat de

Daca nu se intervine imediat, ciuperca se generalizeaza pe tot corpul. Sunt produse de două ciuperci microscopice denumite: Trichophyton mentagrophyte şi Trichosporon giganteum. Umiditatea excesivă şi temperatura ridicată constituie factorii favorizanţi ai acestei boli.

Apariţia bolii poate fi favorizată de temperatură şi umiditate ridicată în adăpost şi se poate transmite de la o unitate la alta prin introducerea de exemplare noi, penisul chinchilla o supraveghere prealabilă, de săptămâni, prin folosirea de cuşti sau alte ustensile care provin din alte unităţi şi care nu au fost supuse unei dezinfecţii riguroase, prin pătrunderea în adăpostul chinchillelor a altor animale: şoareci, şobolani, dihori, năvăstuici11, câini, pisici, etc.

Chiar şi îngrijitorii pot fi surse de infectare a chinchillelor cu tricofiţie, dacă au îngrijit alte animale de casă: vaci, cai, capre, etc. Tratament : Clotrimazol solutie 1 data - de 2 ori pe zi aplicata cu un betzisor cu vata, cite un betzisor separat pentru fiecare pata. În cazul în care, după câteva zile de tratament, nu se constată o ameliorare a bolii sau cel puţin stoparea extinderiise poate încerca cu Nizoral unguent.

Parerea mea este ca aceasta boala se contacteaza cu precadere de organismele debilizate de stres sau boala ori, atunci cand sporii sunt in numar mare, de pielea ce prezinta escoriatii zgarieturi obtinute in urma scarpinarii, rani etc.

Asadar, daca animalele cu care vine in contact sunt bine si nu se incadreaza in exemplele de mai sus, parerea mea penisul chinchilla ca riscul ca ele sa se infesteze este extrem de redus.

Hamac pentru chinchilla — 86 oferte pe Joom

Un animal sanatos, puternic, chiar traind impreuna cu unul cu micoza nu va lua boala. Oricum acest fapt nu anuleaza nevoia de dezinfectie. Foarte bun este si tratamentul cu Imoverol si mai putin anevoios.

Se dilueaza 20 ml intr-un litru de apa si se umecteaza sau pulverizeaza, daca aveti un recipient gol de Frontline, de exemplu din patru in patru zile, cel putin cinci serii de tratament, pana la vindecare.

penisul chinchilla cum se sparg penisurile la bărbați

Este indicat sa se aplice cu un betisor de urechi, frecat usor pentrut a putea patrunde bine sub blana. Aveti grija sa dati pe o portiune mai mare,depasind cam cu cm marginile leziunii. In paralel e bine sa ii dati si cu Nidoflor farmacie umana - de exemplu seara cu imaverol,dimineata cu nidoflor dar numai in cazul unui esec cu Imaverol o reactie alergica, de exemplu.

Ketoconazolul este substanta activa si a Imaverolului si a samponului Nizoral de uz uman. Tratamentul cu Imaverol nu se aplica zilnic pentru a menaja ficatul.

penisul chinchilla dispozitive de îmbunătățire a erecției

Se aplica pe piele miscand blana in directia opusa cresterii parului, se da cu asta penisul chinchilla o singura data si ai grija sa nu ajunga pe mucoase gurita, ochi, nasuc. Trebuie sa aveti mare grija la talas, sa-l schimbati la timp, pentru a penisul chinchilla sta pe ceva umed.

Tratamentul trebuie continuat cel putin o saptamana dupa ce animalul da semne de penisul chinchilla incepe sa apara puful pe portiunile dezgolite. In acest timp, ca sa previ reinfestarea, trebuie sa dezinfectezi saptamanal custile cu solutie Virkon gasesti praful in farmaciile veterinare, iar un plic de 50 gr se amesteca in 1,5- 2,5 l apa si se pulverizeaza peste intreaga cusca sau daca exista posibilitatea, peste intreaga incapere.

Animalele trebuiesc mutate in cusca doar dupa uscarea completa ore.

Hamac pentru chinchilla

O solutie de Imaverol care se dilueaza cu apa si care se da la 4 zile si pudra cicatrizanta de Germostop care penisul chinchilla da zilnic, poate fi o alta reteta. Desi exista unguente fungicide eficiente, sporii ciupercilor sunt greu de eliminat din locatia contaminata, iar recidivele sunt frecvente.

Iata un argument destul de serios pentru a dezinfecta cel putin de 2 ori pe an incaperea. Se aplica cu o seringa din plastic fara ac. Se umezeste locul afectat atentie la marginile locului afectat Se aplica o data pe zizile la rand.

Daca boala recidiveaza se continua tratamentul. Posibil ca aparitia bolii sa fie generata deeste umiditate mare in incapere unde sunt stationate. Fara aceasta micoza nu prea este crescatorie de chinchilla. Este o problema relativ banala, si se trateaza usor. Se poate folosi la fel de bine si betisoarele de sgarmat in urechi, pe care le umeziti in solutie si apoi tamponati zona afectata de doua ori pe zi.

Fungusul ciuperca - Ca multe alte probleme, fungusul poate penisul chinchilla eliminat penisul chinchilla schimbarea nisipului pentru baie şi prin adăugarea în cel nou a unei cantităţi de praf pentru picioare pudră de talc. Aceasta trebuie făcută de obicei, dacă sunteţi într-o ţară caldă.

Îmbăind-o cel puţin o dată pe săptămână este acceptabil în general, penisul chinchilla este preferabil să o faceţi de două ori pe saptămână. Problema ar trebui să dispară după câteva zile Diareea - daţi-i Chinchillei dieta de bază, constând în boabe şi seminţe şi penisul chinchilla multă apă, întrucât trebuie să înlocuiţi lichidele pe care le pierde din cauza diareei.

Puteţi adăuga în apă toate bolile de pe penis suplimente mineralizante. Cântăriţi-vă Chinchilla zilnic. Dacă scade în greutate sub g, Chinchilla dvs este în pericol să aibă o cădere şi are nevoie să fie hrănită frecvent. Păstraţi un contact strâns cu veterinarul, deoarece aceasta este probabil o problemă majoră.

Tratamentul formelor uşoare constă în administrarea uleiului de mentă câteva picături dizolvate în apă. În cazul formelor severe se injectează streptomicină sau tetramicină La pui, in caz de diaree uşoară, câţiva penisul chinchilla de ulei de mentă dizolvaţi în apă sunt suficienţi pentru a vindeca puii respectivi.

S-a dovedit a fi eficace streptomicina sau teramicina injectată subcutanat sau intraperitoneal. Nu se recomandă folosirea de antibiotice sau alte produse cunoscute a fi eficiente în tratarea diareelor, direct în adăpători, deoarece chinchillele, simţind mirosul şi gustul acestora, vor refuza să bea apă şi, atunci, boala se va agrava prin deshidratarea serioasă a animalului.

penisul chinchilla ce afectează erecția la bărbați

Constipatia - tratamentul difera in raport de natura factorului cauzal. Pentru o perioadă scurtă, de zile, se vor scoate sau se vor reduce raţiile de hrană solidă, până când animalul începe să prezinte iarăşi scaune normale. Odată remediată situaţia, hrana solidă se va reintroduce în meniu, dar treptat, acesta fiind suplimentat cu verdeţuri, fructe, legume şi băuturi.

În tratarea acestei boli nu vom utiliza uleiuri şi medicamente pe bază de magneziu, deoarece acestea nu sunt suportate de animale. O altă soluţie este de a se administra de ori pe zi între ml iaurt Activia natur funcţie de greutatea animalului. Puii nu se vor trata cu uleiuri ca în cazul adulţilorci cu suc de morcovi ori gel de Aloe Vera.

De asemenea, alimentaţia femelei se va suplimenta cu fructe şi legume proaspete şi verdeţuri. Acestea nu irită mucoasa tubului digestiv şi ca atare nu provoacă dureri.

Enterita ; în primul rând se determină şi apoi se înlătură cauza care a determinat apariţia bolii, in special nutreturile penisul chinchilla care constituie penisul chinchilla cauza după care, în funcţie de cauză, se administrează antibiotic cu spectru larg pentru factori de ordin bacterian sau o alimentaţie naturistă formată din floricele de porumb porumbul trebuie să nu aibe adaosuri de ulei, mirodenii, condimente sau penisul chinchilla şi pastile de Eridiarom extract de afine.

În ambele cazuri se poate schimba apa administrată, cu ceai de mentă amestecat cu cel de afineine. Observaţii: În penisul chinchilla cazuri, în care boala nu este virulentă, în locul antibioticului se poate administra Scourban, care are în compoziţie un procent mic de antibiotic, dar conţine şi pansament gastric. Este bine de evitat administrarea antibioticului sau a Scourbanului, femelelor gestante saa cu pui, pentru că acesta va afecta dezvoltarea şi hrănirea puilor.

Dacă se ştie că apariţia diareei sau enteritei a fost cauzată de administrarea unui aliment ce nu a corespuns din punct de vedere calitativ, se poate trata animalul sau animalele suferinde prin eliminarea hranei lichide, a fructelor şi legumelor şi utilizarea în alimentaţie a fânului uscat, de calitate, a boabelor de porumb şi orz prăjite, iar apa se va înlocui cu zeamă de orez.

Dacă nu se cunoaşte cauza apariţiei bolii, cât de lung este penisul girafei crescătorul ştie că nu alimentaţia este răspunzătoare de instalarea ei, se vor recolta probe şi se vor duce la un laborator de analize, pentru că, pe lângă alimentaţia necorespunzătoare, enterita mai poate fi cauzată penisul chinchilla de factori de origine bacteriană sau parazitară. Astfel, tratamentul va consta în antibiotice sau antihelmintice8, însoţit de regimul alimentar amintit.

Probleme oculare substring în chinchilla by Adrienne Kruzer, RVT Share on Facebook Share on Twitter Chinchillale au ochi frumoși și întunecați, care îi penisul chinchilla urechile mari și labele mici. Acești ochi minunați sunt, de obicei, fără probleme, dar, ocazional, vă puteți confrunta cu o problemă cu ei, ceea ce va justifica o vizită la medicul veterinar exotic. Este important să vă familiarizați cu unele dintre cele mai frecvente probleme de ochi care pot fi obținute de chinchilele, astfel încât să fiți mai bine pregătiți să vedeți o problemă cât mai curând posibil. Ulcerul corneei la chinchilla Câteodată ochii chinchillai se zgârie sau irită de fân, păr, praf sau chiar după o luptă cu un alt chinchilla.

Furchewing Trichofagia Mancatul blanii - Tratamentul este nespecific fiindca nu se cunosc cauzele bolii. Unii crescatori pretind ca au obtinut rezultate bune utilizand antibiotice su spectru larg, altii imbiba blana animalelor bolnave cu solutii naturale foarte amare, alti crescatori pun in cusca bucati de lemn sau blanuri fara valoare.

Pentru înlăturarea acestui fenomen nedorit şi deosebit de grav animalele bolnave sunt îndepărtate din cuşcă fiind ţinute la lumina soarelui la o temperatură de 18 oC. Ele sunt hrănite cu alimente suculente şi penisul chinchilla în vitamine cum ar fi fructe şi morcov, dar li se poate administra şi exerciții pentru curbarea penisului de sinteză cum ar fi cele din complexul B, vitamina A, acid pantotenic.

Tratamentul nu este pus la punct, căci nu se cunoaşte cu precizie boala. Se vor administra antibiotice cu spectru larg şi se va recurge la impregnarea blănii cu substanţe amare pe care chinchillele nu le pot consuma. Toate aceste tratamente pot da rezultate individual in mare parte depinzand de personalitatea animalului. Un lucru este sigur: în crescătoriile bine organizate care posedă adăposturi sănătoase, luminoase, cu un microclimat adecvat, unde chinchillele sunt bine îngrijite şi raţional penisul chinchilla, cazurile de furchewing sunt extrem de rare.

Pneumonia este produsă de Streptococus pyogenes, Pasteurella, Klensiella pneumoniae, etc. Animalul va fi penisul chinchilla si tratat penisul chinchilla.

I se va injecta timp de trei zile Penicilina U. I si Dihydrostreptomicina 50 mg.

Sunteți pe pagina 1din 1 Căutați în document Este Chinchilla voastra mascul sau este femela? Sfaturi despre cum sa va dati seama daca Chinchilla pe care o aveti este mascul sau femela! De cate ori nu ati intampinat o problema in determinarea sexului unui nou animal? Ei bine, aflati ca in cazul Chinchillelor acest lucru este foarte simplu si poate fi facut chiar din momentul nasterii. Dificultatea in cazul determinarii sexului o puteti intampina in momentul in care doriti sa obtineti o buna vedere a zonei.

In cazul in care anumalul este afebril i se va administra suc de portocale cu biberonul sau pipeta. Congestia pulmonara - se asigura o temperatura constanta, fara curenti de aer iar curativ se administreaza antibiotice cu pectru larg.

Daca nu se iau masuri la timpboala se complicapneumonia devine purulenta iar animalul nu mai poate fi salvat. Bronsita si Guturaiul - plasarea animalelor in custi ferite de curenti de aer, aproape de sursa de calduraasigurandu-le o temperatura constanta de circa 20 °C. Se mai administreaza acest tratament inca zile dupa vindecare, dar in cantitati mai mici.

Modalitati de livrare si plata

La chinchillele vindecate raţiile se reduc în următoarele zile. Cresterea dintilor - Pentru a preveni cresterea excesiva a dintilor trebuie sa folosim in alimentatia penisul chinchilla a Chinchillelorfan si alte furaje fibroase. Se recomanda sa fie asezate in cusca chinchillei bucati de lemn de mar, salcam, stejarspuma de mare sau tuf calcaros.

Lăcrimarea ochilor apare ca efect al masticaţiei dureroase, rănirii mucoaselor gurii, etc. Prevenirea creşterii exagerate a dinţilor se face prin introducerea în raţia alimentară a substanţelor fibroase fân sau plasarea în cuşcă a unor obiecte de ros piatră ponce, crengi de măr, spumă de mare. Tratamentul constă în polizarea dinţilor sau, dacă este cazul, în scurtarea lor cu ajutorul unui cleşte de tăiat sârmă.

Trebuie să existe permanent în cuşca chinchillei piatră pons, bucăţi de crengi de măr, spumă de mare sau tuf calcaros. Eczeme, ulceraţii, iar unghiile animalului por crăpa - Pentru ameliorarea acestui fapt animalul este alimentat cu seminţe de cânepă sau in bogate în uleiuri minerale iar blana i se masează uşor.

penisul chinchilla vitamine și erecție îmbunătățită

În cazul ulceraţiilor sau al eczemelor pielea se unge cu un stat subţire de unguente bogate în uleiuri minerale. Distocia - Distocia constă în imposibilitatea desfăşurării naturale a naşterii datorită unor anomalii anatomice. În cazul apariţiei distociilor numai medicul veterinar poate asigura supravieţuirea mamei şi puilor Prolapsul vaginal - Prolapsul vaginal este o afecţiune rară, penisul chinchilla apare la o montă brutală sau o fătare distocică şi constă în ieşirea vaginului în afara corpului.

Prolapsul vaginal este uşor de rezolvat şi nu prezintă un pericol prea mare pentru femelă, însă femelele care au suferit un prolaps uterin, după ce au fost salvate vor fi, din păcate, reformate, iar apoi destinate sacrificării.

Prolapsul uterin - se manifestă la fel ca cel vaginal, dar uterul este cel care atârnă în afară.

Sexarea Chinchillei - Este Chinchilla voastra mascul sau este femela?

Prevenirea apariţiei bolii se face prin asigurarea unei îngrijiri atente în timpul sarcinii şi intervenţia medicului veterinar în cazul unei fătări dificile. Dacă boala s-a produs, trebuie să introducem imediat uterul la locul lui.

Cu maneca penis cum sa te imbraci se va interveni mai repede cu atât sunt mulţi sorţi de izbândă. În acest scop, chinchilla se imobilizează, iar uterul prolobat se înveleşte într-un tifon sterilizat, şi se susţine în mână, să nu atârne. Înainte de a începe operaţia de repunere a uterului, cel care intenţionează să penisul chinchilla trebuie să-şi facă un control al mâinilor, să-şi scurteze unghiile, să se spele pe mâini cu apă caldă şi săpun, iar apoi să şi le dezinfecteze.

Repunerea uterului începe cu partea din apropierea buzelor vulvei. Tot uterul prolobat se cuprinde cu ambele mâini şi apoi, încet, apăsând cu degetul porţiunea din apropierea buzelor vulvei se introduce la loc. Mai greu este în cazul prolapsului uterin decat in cazul penisul chinchilla vaginal, în care crescătorul va trebui să acţioneze imediat ce va constata apariţia afecţiunii. El nu-şi va permite să aştepte sosirea medicului veterinar, deoarece în câteva ore organele ieşite îşi vor mări volumul, vor fi mai greu de introdus înapoi şi riscul de a pierde animalul este foarte mare.

Parafimoza constă în inflamarea penisului datorită acumulării părului în jurul lui după montă. Neîndepărtarea la timp a acestuia poate conduce la necrozarea penisului şi generalizarea infecţiei.

How To Do Health Checks On Chinchillas

Mamita - se datorează rănirii mamelelor în timpul suptului de către pui muşcături sau zgârieturi sau cand femela produce prea mult lapte, care nu este consumat de pui în totalitate, sau la înţărcarea bruscă. Simptomele constau în apatie, inapetenţă, respiraţie accelerată şi febră. Tratamentul constă în aplicarea antibioticelor pe mamele în cazul rănilor sau masarea şi aplicarea compreselor, în cazul lactaţiei prea abundente sau după înţărcarea puilor.

Metrita inflamaţia uterului - reprezintă un proces acut de simptome penisul chinchilla pierderi de sânge, de puroi, durere, febră, etc. Unele metrite sunt produse de microbi banali, iar altele sunt provocate de agenţii specifici.

Prevenirea metritelor începe de la întreţinerea igienică, o hrănire raţională cu nutreţuri bogate în vitamine, care să confere o mai mare rezistenţă organismului, cunoscând faptul că slăbirea rezistenţei favorizează îmbolnăvirea.

Îmbolnăvirea mai poate fi prevenită şi prin respectarea condiţiilor de igienă a adăposturilor, a montei şi fătărilor. Dacă se constată existenţa metritei, aceasta va fi tratată în mod diferenţiat, în funcţie de natura agentului cauzal.

penisul chinchilla vârsta medie de erecție la bărbați

Vaginita - reprezintă inflamaţia acută sau cronică a vaginului şi poate duce la instalarea sterilităţii dacă nu este tratată la timp.

Pentru tratarea ei, crescătorul va curăţa cu un beţişor cu vată vaginul femelei, apoi va aplica un unguent cu antibiotic. Se va repeta procedeul în fiecare zi, până când animalul este vindecat complet.

Sexarea Chinchillei - Este Chinchilla voastra mascul sau este femela? Publicat: 25 Mai Vizualizari: De cate ori nu  ati intampinat o problema in determinarea sexului unui nou animal? Ei bine, aflati ca in cazul Chinchillelor acest lucru este foarte simplu si poate fi facut chiar din momentul nasterii.

Vaginita şi metrita sunt boli cauzate de igiena precară a cuştii, a nisipului de baie, de o hrană necorespunzătoare care duce la scăderea imunităţii organismului etc. Pentru tratare se folosesc penisul chinchilla, recomandate de medicul veterinar. Avortul - poate fi cauzat foarte uşor, de cele mai multe ori involuntar, de loviri accidentale, de stress, de accidente diverse, de hrană alterată sau îngheţată, de apă sau alte băuturi reci, de temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, de variaţiile mari de temperatură, etc.

Sterilitatea - Manifestări: o femelă dintr-o familie nu rămâne gestantă într-un interval de timp mare lunisau un mascul nu poate monta nici una din femelele familiei.

discuții