Greutățile penisului

Greutăți pentru marirea penisului

Micsorarea penisului: cele mai frecvente cauze

Cea mai bizara terapie din lume. Cu ce ridica un barbat greutati de de kilograme Autor: Stirileprotv Un barbat din Taiwan a gasit cel mai bizar tratament - care le va da fiori tuturor barbatilor - pentru problemele sale de sanatate.

spray pentru a reduce sensibilitatea penisului de ce o erecție vine devreme

Pentru a scapa de durerile insuportabile de genunchi, el ridica greutati de sute de kilograme cu cel mai sensibil organ al unui barbat. Yang You-sin, care munceste din greu inca de cand era copil, a inceput sa sufere de dureri insuportabile de genunchi acum zece ani.

erecții slabe dimineața realizează o erecție puternică

I se umflau foarte tare si era practic incapabil sa-si castige existenta. A mers la mai multi doctori, care nu au identificat un tratament eficient, astfel incat Yang a apelat la o terapie alternativa: a inceput sa ridice greutati cu penisul, exercitiu care ii solicita foarte mult genunchii.

creste penisul chirurgical Institutul Sklifosovsky din Moscova

Citește și Inovatia care a salvat de la amputare piciorul unui baiat. A fost tratat in doua spitale, simultan Aceasta terapie este un tip de arta martiala in China si o forma de tratament destul de raspandita in oriental indepartat.

lipitori și erecție dacă nu există erecție, ce să ajute

Yang a inceput sa ridice discuri metalice de cateva kilograme, pe care le lega cu o sfoara. Isi misca soldurile, astfel incat articulatiile de la genunchi erau solicitate.

In timp, acest tratament a avut un efect miraculos asupra durerilor de care suferea, dar, in plus, Yang Greutățile penisului a inceput sa performeze. La greutățile penisului ani dupa ce a inceput sa practice acest tip de terapie, el este capabil sa ridice greutati de de kilograme cu penisul, asa cum se vede in imagine.

ce masaj să mărești penisul hormoni care afectează erecția

Sursa: hindustantimes.

discuții