Erecție extaz

erecție extaz

enter dispare erecția erecția nu crește

Prevazut cu 7 moduri de vibratii: 3 trepte de vibratii, 3 trepte de pulsatii si 1 mod de vibratii in crestere, Inelul Erectie cu Vibratii Mojo Apeiros va spori placerea erotica ambilor parteneri.

Glisat la baza penisului, inelul are rolul de a strange penisul si nu lasa ca fluxul sangvin sa intre inapoi in corp, astfel erectia se va prelungi in mod natural. Inelul Erectie cu Vibratii Mojo Apeiros Inelul Erectie cu Vibratii Mojo Apeiros este dublu, cu un design ergonomic, un inel este purtat in jurul penisului, celalalt erecție extaz fixeaza in jurul testiculelor. Mareste sensibilitatea penisului, dar si a testiculelor, iar placerea este mai intensa.

dacă nu există erecție, ce medicamente sunt mai bune erecția este rea sau bună

Intre cele doua inele este plasat un glonte vibrator ce vibreaza in cele sapte moduri pentru a va aduce partenera pana la extaz. Inelul Erectie cu Vibratii Mojo Apeiros este creat dintr-un silicon medicinal igienic erecție extaz non toxic, ce se muleaza perfect pe orice dimensiune fiind foarte elastic si flexibil.

Inelul este complet rezistent la apa, il puteti folosi fara probleme in orice spatiu acvatic.

de ce nu există o erecție durabilă fără erecție cu masaj de prostată

Inainte de a insera inelul, va recomandam sa folositi un lubrifiant compatibil cu acesta. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza.

ce dimensiune a penisului le place cel mai mult femeilor ce să faci pentru un bărbat cu erecție

Informațiile aferente produsului erecție extaz, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă. Despre noi.

de ce o erecție vine devreme cum afectează tensiunea arterială scăzută o erecție

discuții