Contextul penisului

Cum a reușit China să învingă Covid și să revină la normal.

de ce nu o erecție permanentă

Ăsta este totuși primul caz cunoscut de priapism în contextul coronavirusului. Priapismul este afecțiunea medicală care se manifestă prin erecții mai lungi de 4 ore, în ciuda absenței stimulării fizice și psihologice. Bărbatul care a dorit să rămână anonim s-a prezentat la medic cu febră, tuse seacă, dificultăți respiratorii și diaree.

erecție la bărbați unguent

Două zile mai târziu a ajuns de urgență la spital, unde testul de coronavirus i-a ieșit pozitiv. La internare contextul penisului fost trecut pe ventilare mecanică și i s-a efectuat o examinare completă, în timpul căreia s-a identificat și priapismul.

Coagularea sângelui cauzată de COVID a fost raportată în multe cazuri și poate cauza tromboză — atunci când cheagurile de sânge se formează în artere și vene și migrează într-o zonă vitală, explică Myriam Lamamri, medic la terapie intensivă.

omul nu are deloc erecție

Lamamri spune că bărbatul a suferit un priapism ischemic când sângele rămâne blocat în penis. Există și priapismul non ischemic, care se datorează unui flux excesiv de sânge în penis, care rămâne erect, dar nu rigid.

discuții